USA2010

USA2010

Om denne blog

Denne weblog følger vores ferie i USA 5/10 – 22/10 2010.
Vi vil opfordre dig til at tilføje dine kommentarer og meninger.
Dine kommentarer skal opfylde nogle alment gældende etiske og lovbestemte regler. Hvis redaktøren skønner, at disse regler ikke er overholdt, vil din kommentar blive slettet.
Disse almene regler omfatter bl.a.:
• Indholdet skal være i overensstemmelse med loven (Ingen racistiske, pornografiske eller injurierende bemærkninger).
• Indholdet må ikke virke stødende (Ingen religiøse, partipolitiske, personlige og hadfyldte bemærkninger).
• Angiv dit navn (Ingen anonyme kommentarer).

A dream come true!

LogPosted by Conny Rom Petersen 11 Oct, 2010 04:31:21

Golden Gate Bridge har altid stået som noget særligt for mig. Da pigerne var små, læste jeg en pixibog højt om nogle vaskebjørne, der paraglidede hen over Golden Gate Bridge, og vi har talt meget om broen siden.

NU har vi gået på den! Det var en lige så stor oplevelse, som jeg havde håbet på. Vi var heldige med vejret - høj sol og vel omkring 20-22 grader C, så broen havde alle chancer for at præsentere sig fra sin bedste side.

Golden Gate er jo indgangen fra havet til San Francisco, så meget naturligt ligger der også en fort der - lige under det ene "ben" på land. Fort Point er et yderst velbevaret fort, der har beskyttet San Francisco mod mexicanerne og under borgerkrigen.

Herfra præsenterer Golden Gate Bridge sig meget imponerende - et bygningsværk fra 1937, på den tid verdens længste hængebro. Den røde farve er med til at give broen dens sjæl, sammen med den flotte konstruktion med masser af rør/stænger/stivere.

Fra p-pladsen ved fortet går der trapper og en velanlagt sti (som altid i USA) op til broen. Der er en fin fælles gang-/cykelsti hen over broen - og den bliver flittigt brugt. Hvor var det fantastisk endelig at stå på Golden Gate Bridge i virkeligheden!

Da vi havde andet for den dag, gik vi kun ud til midt på broen, og der var skønne udsigter mod Oakland, til Alcatraz og ind over skønne San Francisco.