USA2010

USA2010

Om denne blog

Denne weblog følger vores ferie i USA 5/10 – 22/10 2010.
Vi vil opfordre dig til at tilføje dine kommentarer og meninger.
Dine kommentarer skal opfylde nogle alment gældende etiske og lovbestemte regler. Hvis redaktøren skønner, at disse regler ikke er overholdt, vil din kommentar blive slettet.
Disse almene regler omfatter bl.a.:
• Indholdet skal være i overensstemmelse med loven (Ingen racistiske, pornografiske eller injurierende bemærkninger).
• Indholdet må ikke virke stødende (Ingen religiøse, partipolitiske, personlige og hadfyldte bemærkninger).
• Angiv dit navn (Ingen anonyme kommentarer).

Vi er her endnu

LogPosted by Søren P. Petersen 15 Oct, 2010 02:48:38

Vi er nu nået til Las Vegas.

Bloggen har været nede i et par dage og ærlig talt, så har vi heller ikke tekster klar med detaljer endnu. Inden vi lægger detaljer på, så her blot hvad der er sket i grove træk.

Fredag 8/10 kørte vi nordpå til Susanville i Lassen County.
Lørdag 9/10 prøvede vi på at bestige Lassen Peak i Lassen Volcanic National Park, men den var lukket ca. 300 feet fra toppen pga. et tidligere jordskred.
Søndag 10/10 kørte vi ad USA's ensomste Hwy 50. Vi overnattede i Ely.
Mandag 11/10 fortsatte vi ad Hwy 50 mod Springdale ved Zion National Park, som vi nåede midt på dagen. Der var tid til at se lidt af Zion National Park og til at vandre en smule, inden mørket gjorde dette vanskeligt.
Tirsdag 12/10 startede vi ud med at køre gennem Zion for midt på formiddagen at nå Bryce Canyon National Park. Efter at vi havde set os mætte og vandret lidt i Bryce, kørte vi til Williams, hvor vi havde booket to overnatninger. Williams var den nærmeste overnatning til Grand Canyon (56 miles).
Onsdag 13/10 var vi i Grand Canyon National Park, South Rim. Vi vandrede lidt langs South Rim og en smule ned ad Bright Angel Trail (og op igen).
Torsdag 14/11 kørte vi til Las Vegas. Undervejs stoppede vi et par timer ved Hoover Dam, som samme dag blev dedikeret til to afdøde krigsveteraner.
Nu, hvor vi fået vores værelse i Las Vegas, er vi ved at planlægge, hvordan vi bedst bruger aftenen og i morgen her i Las Vegas.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ellen 15 Oct, 2010 15:36:46

Der er da rigeligt med materiale til et meget langt eller flere korte indlæg.

De kommer forhåbentlig? :-)

Posted by Madame 15 Oct, 2010 07:56:40

Dejligt at høre nyt fra dig! Jeg glæder mig til at læse om jeres oplevelser, Conny, og det lyder utroligt spændende, hvad I har set.