USA2010

USA2010

Om denne blog

Denne weblog følger vores ferie i USA 5/10 – 22/10 2010.
Vi vil opfordre dig til at tilføje dine kommentarer og meninger.
Dine kommentarer skal opfylde nogle alment gældende etiske og lovbestemte regler. Hvis redaktøren skønner, at disse regler ikke er overholdt, vil din kommentar blive slettet.
Disse almene regler omfatter bl.a.:
• Indholdet skal være i overensstemmelse med loven (Ingen racistiske, pornografiske eller injurierende bemærkninger).
• Indholdet må ikke virke stødende (Ingen religiøse, partipolitiske, personlige og hadfyldte bemærkninger).
• Angiv dit navn (Ingen anonyme kommentarer).

Fra Fort Ross til Susanville

LogPosted by Søren P. Petersen 17 Oct, 2010 09:37:23

Fort Ross

Vores næste mål efter San Francisco var Susanville i Lassen County. Det blev til to dages kørsel, inden vi nåede dertil med en overnatning i Williams på vejen.

Torsdag 7/10 2010 var en rejsedag med stop ved Golden Gate Bridge (se neden for) og Fort Ross. Turen fra Golden Gate til Fort Ross førte os langs turistområdet ved Bodega Bay. Selvom vi var der uden for turistperioden, så er området indrettet til at klare en masse turister.

Fort Ross er i dag en State Historic Park. Fortet blev bygget 1812 med støtte af russerne og amerikanerne i fællesskab. Det var en russisk koloni, som blev etableret vha. Alaska-eskimoer.

Det var ved Fort Ross, at vores ven Peter Lassen første gang betrådte californisk jord i 1840. Museet synes at være aktiv. Mens vi besøgte det, var der en flok børn, udklædt som russere, som udfoldede en eller anden form for lærerstyret aktivitet.

Fra Fort Ross gik vores rute ind i landet til Williams. I Williams ligger der flere gode moteller. Det første motel i byen, Motel Capri, blev valgt, fordi det var det første – det var ikke et godt valg, men vi overlevede uden at blive smittet med utøj eller lignende.

Susanville

Fredag 8/10 kørte vi fra Williams til Susanville, hvor vi ankom midt på eftermiddagen. Turen igennem Lassen National Forest var virkelig flot med masser af flotte bjergpassager.

Resten af dagen så vi på Susanville. På Railway Depot (gammel togstation) var de i gang med forberedelser til en festival næste dag. De skulle afholde et motionsløb: Trails to Rails. De kunne byde på en 10 km, ½-maraton og en maraton.

Hverken Conny eller jeg havde løbetøjet med, så de måtte afholde løbene uden vores deltagelse. Jeg fik dog købt en bog om stierne i Lassen Volcanic National Park.

På vej til dette Railway Depot tog vi en flok "tyve" på færsk gerning i færd med at stjæle mad fra en have. Vi anmeldte dem ikke, men vi to nogle billeder af dem.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Madame 17 Oct, 2010 17:06:48

Og her er det Søren, der fører pennen, kan jeg se - det var spændende og overraskende at læse om Fort Ross, der var en russisk koloni med Alaska-eskimoer! God videre tur til jer begge!